Łysenko71 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, zgodnie z tytułem rozleciała mi sie skrzynia biegów w mojej Primerce, macie jakieś namiary gdzie można skrzynie namierzyć( bo nie chciałbym kupić jakiegoś padalca), a może ktoś ma jakąś na zbyciu i chciałby sprzedać??, jaki jest koszt używanej skrzyni do p11 rocznik 98, silnik 1,6??? a i jeszcze jedno mechanik za robocizne krzyczy 300pln to w miare standardowa cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5lf Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 300 to brzmi rozsądnie chyba za wymianę skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysenko71 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 skrzynia za 700pln w sklepie Nissan Części w Warszawie na ul. Młodnickiej 19 tel. 22 879 76 35, mają dużo części i praktycznie wszystko dostępne z dnia na dzień i jak ktoś z poza Warszawy to mają też wysyłke. Pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.