bobroy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak w temacie: jak macie zabezpieczone halogeny przed kradzieżą? Przysżło mi do głowy po prostu wkleić lampy na poxipol, albo coś takiego, założyć dwie nakrętki od spodu na śrubę, zalać je Kropelką, albo super glutem. A do ewentualnej wymiany żarówek wyciąć w plastikowym nadkolu otwór (w pobliżu lamp) wielkości dłoni, zakleić go kawałkiem maty wygłuszającej. Ma ktoś jakieś ciekawe patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 nigdy nie slyszalem zeby ktos kradl halogeny U mnie sa schowane w zderzaku ale nie wiem jak sa zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak w temacie: jak macie zabezpieczone halogeny przed kradzieżą? Przysżło mi do głowy po prostu wkleić lampy na poxipol, albo coś takiego, założyć dwie nakrętki od spodu na śrubę, zalać je Kropelką, albo super glutem. A do ewentualnej wymiany żarówek wyciąć w plastikowym nadkolu otwór (w pobliżu lamp) wielkości dłoni, zakleić go kawałkiem maty wygłuszającej. Ma ktoś jakieś ciekawe patenty? :shock: Ale nakombinowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 nigdy nie slyszalem zeby ktos kradl halogeny U mnie sa schowane w zderzaku ale nie wiem jak sa zamontowane hehe to mało słyszałeś albo mieszkasz w baaardzo bogatym mieście!! ja swoje wolałem sprzedać zeby nikt mi nie zajeb.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Wydaje mi sie ze najlepszym sposobem jest wyrycie na nich jakichs malych ale widocznych inicjalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja nawalilem na śruby poxipolu i narazie jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 nigdy nie slyszalem zeby ktos kradl halogeny U mnie sa schowane w zderzaku ale nie wiem jak sa zamontowane Bo się nigdy tym nie interesowałeś. Ja też miałem schowane w zderzakach i co? Poszły do "ludzi" Jak będziesz jeździł po mieście, to popatrz ile Primer nie ma halogenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja nawalilem na śruby poxipolu i narazie jeszcze są A co zrobisz jak Ci żarówka padnie? Rozbijesz klosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 A co zrobisz jak Ci żarówka padnie? Rozbijesz klosz? Potem bede sie martwil Zreszta przeciez jak czesto sie używa halogenów w porównaniu do światel mijania? Bo ja moze 3% z tego, a moze nawet nie. Latem to juz wogole prawie nie używam. Chyba ze zarówa tak sam z siebie padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Jeśli nie słyszałeś że kradną halogeny.... to zerknij na allegro. Przecież żeby wymienić żarówkę nie trzeba wyjmować halogena.. Ja swoje zamontowałem na śruby z gładkim łbem, nakręciłem po dwie nakrętki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 O! to dobry pomysł! też tak zrobię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Dzięki za podpowiedzi. Też zastanawiałem się nad jakimś patentem. Trzeba będzie popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a ja nie mam halogenkow i po klopocie hihi :D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A ja juz jezdze 4 lata bez zadnego zabezpieczenia i jeszcze sa, ale tez chyba jakos je zabezpiecze, zebym sie nie obudzil z reka w kieszeni :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 najwiecej to ja widzialem renowek clio bez halogenkow tzn. z wymontowanymi znienacka halogenkami ale z innych tez holery wyciagaja a ja mam taka czaderska antene wysuwana :wink: ale anten to chyba nie kradna :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Anten nie kradna, ale sa chamy, ktorzy jak nie maja co robic to łamią.Mi już dwie ktos zlamal. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi