Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak zabezpieczyć halogeny przed kradzieżą?

bobroy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie: jak macie zabezpieczone halogeny przed kradzieżą? Przysżło mi do głowy po prostu wkleić lampy na poxipol, albo coś takiego, założyć dwie nakrętki od spodu na śrubę, zalać je Kropelką, albo super glutem. A do ewentualnej wymiany żarówek wyciąć w plastikowym nadkolu otwór (w pobliżu lamp) wielkości dłoni, zakleić go kawałkiem maty wygłuszającej. Ma ktoś jakieś ciekawe patenty?

Jak w temacie: jak macie zabezpieczone halogeny przed kradzieżą? Przysżło mi do głowy po prostu wkleić lampy na poxipol, albo coś takiego, założyć dwie nakrętki od spodu na śrubę, zalać je Kropelką, albo super glutem. A do ewentualnej wymiany żarówek wyciąć w plastikowym nadkolu otwór (w pobliżu lamp) wielkości dłoni, zakleić go kawałkiem maty wygłuszającej. Ma ktoś jakieś ciekawe patenty?

:shock: Ale nakombinowałeś :lol::lol:

nigdy nie slyszalem zeby ktos kradl halogeny :) U mnie sa schowane w zderzaku ale nie wiem jak sa zamontowane

hehe to mało słyszałeś albo mieszkasz w baaardzo bogatym mieście!!

ja swoje wolałem sprzedać zeby nikt mi nie zajeb.....! :lol:

nigdy nie slyszalem zeby ktos kradl halogeny :) U mnie sa schowane w zderzaku ale nie wiem jak sa zamontowane

Bo się nigdy tym nie interesowałeś. Ja też miałem schowane w zderzakach i co? Poszły do "ludzi" :( Jak będziesz jeździł po mieście, to popatrz ile Primer nie ma halogenów.

Gość elcoruso
A co zrobisz jak Ci żarówka padnie? Rozbijesz klosz? :D

Potem bede sie martwil :) Zreszta przeciez jak czesto sie używa halogenów w porównaniu do światel mijania? Bo ja moze 3% z tego, a moze nawet nie. Latem to juz wogole prawie nie używam. Chyba ze zarówa tak sam z siebie padnie.

Jeśli nie słyszałeś że kradną halogeny.... to zerknij na allegro.

Przecież żeby wymienić żarówkę nie trzeba wyjmować halogena..

Ja swoje zamontowałem na śruby z gładkim łbem, nakręciłem po dwie nakrętki....

• 2 tygodnie później...

najwiecej to ja widzialem renowek clio bez halogenkow tzn. z wymontowanymi znienacka halogenkami

ale z innych tez holery wyciagaja

a ja mam taka czaderska antene wysuwana :wink:

ale anten to chyba nie kradna :?