Gość tomek26u Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 witam czy ktoś podpowie mam terrano 94r 27td nie wiem czy padł most czy tak jest w tym modelu przy skręcie kół z napędem na tylni most koła tak się zachowują jak by były spięte razem niema czegoś takiego by płynnie się toczyło tylko drze oponę w zależności od skręconych przednich kół j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrew4x4 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witaj, może masz blokadę LSD która Ci padła. Sprawdź jaki masz pozim oleju w tylnim moście. Ta blokada lubi się "zacierać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 A na czym Ci ta opona drze, na suchym asfalcie czy na murawie? Bo to zasadnicze pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micham Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 niektórzy by tak chcieli, lepiej bokiem idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztof podgajny Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 witam! też to miałem.niestety zatarte płytki w moście. robota żmudna i ne daje pewności że problem się nie powtórzy. ja kupiłem drugi wkład na szrocie ma problem z bańki. próbowałem wskrzesic stary wkład, niestety po ok. 1500 km powtórka z rozrywki założyłem ten kupiony na złomie. 20 tys. km. od tamtej pory mam spokój... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat125 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 cytat: przy skręcie kół z napędem na tylni most Spróbuj odłaczyć tylni napęd problem powinien ustąpić :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztof podgajny Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Spróbuj odłaczyć tylni napęd problem powinien ustąpić :-D jasne... najszybciej pójdzie diaxem he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek26u Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 może tak ale szkoda gum dałem 1800zł na asfalcie w terenie niema problemu lepsza praca ale asfalt szok jak by ciężarówka skręcałaś a mam opony 10.5/ 12.5 człowiek szuka przyczyn dalej niż je ma pod nosem WYMIENIAŁEM ŁAŃCUSZEK REDUKTORA I COŚ SPIEPRZYŁEM popsułem SPIĄŁEM GO NA SZTYWNO TERAZ MAM INY NIE MOGĘ ROZPIĄĆ REDUKTORA CZY KTOŚ SIĘ Z TAKIM PROBLEMEM SPOTKAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.