darziel2 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Czy może mi ktoś powiedzieć jak zdemontować tę kieszeń w miejscu zmieniarki w Nissanie Primera P12. Szukałem na odpowiedzi na forum lecz nic konkretnego na ten temat nie znalazłem. Chce zamontować tam CB lecz jest zbyt długie więc muszę wymontować kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja zamontowałem w primerce p12 radio CB Albrecht AE 6890 ze zdejmowanym panelem przednim, który zamontowałem przy popielniczce , obok widać inne radio ale tego nie bierzemy pod uwagę . Radyjko chowamy głęboko przy schowku miedzy siedzeniami skąd wyprowadzamy przewód z mikrofonem. Pokazany panelik montujemy w dowolnym miejscu + pozwala na to długość przewodu sterującego. Ja go zamontowałem w tym .Wychodząc zabieramy panelik i kłopot z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.