Gość PrimeraON Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 WITAM KOLEGÓW!! Mam problem z wycieraczkami pewnego ranka był mróz i nie wyczyściłem dobrze szyby! włączyłem wycieraczki uruchomiły się do góry i na dól i przestały działać! zauważyłem ze jak schodziły na dól podskoczyły na nierównościach na szybie! Nie wiem co może być silniczek slychać a wycieraczki nie pracują!!!!! POMOCY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Temat o problemie wycieraczek w primerze już jest. POSZUKAJ A na początek to sprawdź tuleje na cięgnach. Trochę inicjatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 na pierwszy rzut oka to cięgno mogło spaść z siilniczka. Może tylko wyskoczyło, może tulejka się wyrobiła i trzeba będzie wymienić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Poczekaj aż odmarźnie i sprawdź znowu. U mnie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.