mmdelphi Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam Dzięki uprzejmości Endria mogę udostępnić instrukcje, które zapewne okażą się bardzo pomocne. Manual'e dostępne są pod następującymi linkami: Manual Volume 1 (54 MB) Manual Volume 2 (156MB) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszka Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 super, wlasnie tego szukalem dzieki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimak Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ale w jakim to jest jezyku napisane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszka Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 po anglijsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 prosto napisane polecam mozna dowiedziec sie duzo rzeczy szczegolnie o NXach. znalazlem tam rozdzial gdzie byla instrukcja do 1.6 4WD :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 można jeszcze raz bo sie nie załapałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość technotom Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Mam prośbe czy ktos kto sciagnal te pliki moze mi wyslac mi na maila??technotom@o2.pl :cry: please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Nie macie mozliwosci zalatwic instrukcji serwisowej do N13?? Glownie chodzi mi o silnik CA16DE i CA18DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Mam prośbe czy ktos kto sciagnal te pliki moze mi wyslac mi na maila??technotom@o2.pl :cry: please300 mega? zartujesz:P na tlenie masz ograniczenie jeden wiadomosci do 10 mega. Mysle, ze wznowienia nie bedzie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 ew. plytka, laser i poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A ja jeszcze sie zalapalam jak ktos chce to przesle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Jeżeli można to ja poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Witam Myśle, że uda mi się jeszcze raz udostępnić tą instrukcje na serwerze tyle że pod innym adresem. Dam znać skąd można będzie pobrać te manuale. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ok.W takim bądź razie grzecznie czekamy na link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam Pliki są już umieszczone na serwerku. Można je pobrać z adresów: Manual Volume 1 (54 MB) Manual Volume 2 (156MB) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Wreście mam i ja te piki. Sedeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 juz sciagnalem myslalem ze sobie wydrukuje ale zrezygnowalem jak zobaaczylem ze to 2500 stron :D aha. jak ktos z jakichs powodow nie moze sobie sciagnac. to ja moge nagrac plyke i przeslac poczta. koszt 2 zl (70gr plyta i 1,30 zl list) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Też myślałem o wydrukowaniu,ale ilość stron mnie przeraziła.Zdecydownie zostanie na Cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ye normalnie az mi sie wierzyc nie chce ze sie udało wielkie dzieku juz właśnie ściagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wielkie dzieki na instrukcja przydała sie bez dwoch zdań.PozdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam Z powodu braku miejsca na serwerze musiałem chwilowo usunąć manuale ale obiecuję, że wrócą. PS. Jeśliby ktoś ich bardzo potrzebował to proszę o priv lub gg to coś się wykombinuje Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apocaLipsa Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 a kiedy wrócą?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam W związku ze sporym zainteresowaniem manual'ami, przy pomocy mojego kolegi Piotrka, który niestety gustuje w samochodach francuskich udało mi się znowu umieścić pliki na serwerze. Można je ściągnąć z adresów http://fosik.t8.ds.pwr.wroc.pl/~mroova/dow...anual_Vol_1.rar http://fosik.t8.ds.pwr.wroc.pl/~monty/niss...anual_Vol_2.rar Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albercik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Instrukcje do Nysek. Może już ktos podał ten link, lecz gdy ostatnio tam zaglądałem to nic nie było o 100NX, a teraz sie pojawiło. http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi