worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam Pozazdrościłem kolegom ze stolicy może też było by nas paru chętnych na spota może jeszcze ktos z okolicy by sie odezwał zawsze można porobić fajną sesje ,miejsce jeszcze do ustalenia chętnie się spotkam w krak, ale tylko weekendy wchodzą w gre. Mój kuzyn też ma 350z więc pewnie też będzie chętny na spota wstepnie 1.worm 350z 2.KlaXoN 350z 3.kuzyn 350z 4.. mozna sie dopisywać ,może wkońcu cos u nas wypali fajnie by było Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Potwierdzam obecność, kuzyn też Może ustalimy jakiś termin? Przyszły piątek po 20? Mi niestety pasuja tylko weekendy bo w tygodniu siedzę w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Potwierdzam obecność, kuzyn też Może ustalimy jakiś termin? Przyszły piątek po 20? Mi niestety pasuja tylko weekendy bo w tygodniu siedzę w Rzeszowie no to spoko moze jeszcze ktoś byłby chętny ??? z okolicy Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezx Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 moze na wiosne przejazd defiladowy AL.3 Maja koło Błoń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 moze na wiosne przejazd defiladowy AL.3 Maja koło Błoń ? no to juz jest nas 4 chętnych 1.worm 2.KlaXoN 3.kuzyn 4.martinezx moze jeszcze ktos podskoczy? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 jutro o 20:30 w Krakowie np. pod Krokusem lub Galerią Kazimierz pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 jutro o 20:30 w Krakowie np. pod Krokusem lub Galerią Kazimierz pasuje? dam znac wieczorem Pzdr dam znac wieczorem Pzdr KlaXoN ,Krokus jest na Bora-Komorowskiego 37 tak, mam kawałek do was był byś sam czy na 2 zetki z kuzynem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 KlaXoN ,Krokus jest na Bora-Komorowskiego 37 tak, mam kawałek do was był byś sam czy na 2 zetki z kuzynem ? dokładnie tam, będe z kuzynem na 2 zetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 dokładnie tam, będe z kuzynem na 2 zetki Róbcie foty, klub zetkowiczów z Warszawy chętnie oglądnie i prześle wam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Devi ale ja nie jestem Zetkowiczem Daleko mi do auta rekreacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Byłem dzis na Chechle Pozdro dla 2 zetek pomarańczowej i pomaranczowej mat bodaj SY odezwijcie sie koledzy moze jakis spocik ,widuje jeszcze białą zawsze łapka jest była tez na sumer cars party w K-ce w tym roku tez smigam jak co ,czarną cabroi pusciłem na Dabrowskiego w Chorzowie wiec jest nas troche!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi