Gość Telek Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam, mam pytanie czy wahacz od almery N16 1.5dci z 2004r będzie pasował do almery N16 z silnikiem 2.2dci z 2003r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Wahacz przedni dolny jest taki sam zarowno do silnika 1,5 dci i do 2,2,dci . Tylko pewnie lewy bedzie inny niz prawy bo sa inne numery katalogowe lewego i prawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protech Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dolny? a jest gdzies jakis inny wachacz, gorny? almerka jest raczej jednowachaczowa, chyba ze sie myle:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Tak jest gorny wahacz. W primerze P10 P11, P11.144 nissan zastosowal unikatowe rozwiazanie zawieszenia dodajac wlasnie wahacz gorny. Jutro wlasnie bede wymienial. Co do Almery N16 czy Primery P12 to nie wiem czy jest. Kolega pytal o wahacz wiec sprwdzilem mu w katalogu Inter Cars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Telek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protech Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ale mowa tu byla o almerze, tam nie ma, przynajmniej u mnie, niewazne juz zreszta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Co polecacie do almery tino 2.2 di jeśli idzie o wahacz przedni gumy i sworzeń do starego czy nowy cały? Jaka firma była by tu dobra , żeby nie robić tego co roku?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 kiedyś dorwałem firmy 555 i na tym pojeździłem a teraz to mechanik zamontował jakiś badziew i rok tylko pojezdziłem u mnie w okolicy rgeneruja koncówki moze i sworznie zregenerowali by ale dolacze sie do pytania czy ktoś zna jakieś inne dobre zamienniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mogę mieć cały wahacz za 140 zł jakieś firmy SRL czy coś takiego....podobno polska firma. Szukam jeszcze kompletu gum do tego wahacza-zastanawiam się co zrobić. Czy pchać się w jakiś zamiennik (oryginał 1300 zł )czy w gumy nowe w stary wahacz. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.