Gość zielony94 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam mam takie pytanko może ktoś się orientuje co to za 2 luźne kostki między aku a reflektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 górna może być od czujnika od alarmu, a dolna od Kompa LPG jak masz instalację gazową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony94 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 nie mam gazu a co do tego czujnika od alarmu to chodzi ci o ten guzik czy jak to nazwać co maskę zamykasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 tak chodzi o ten guzik, dlatego pisałem chyba, a masz sterowanie świateł?? reflektory zwykłe czy xenon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony94 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 reflektory mam zwykle i niema tam jakiegoś wolnego miejsca żeby coś podpiąć więc lampy odpadają, hmmmm co to moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wariat Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 kostka jest z silniczka regulacji reflektora pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.