Gość Patrykxx Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam Jestem posiadaczem Patrolka y60 2.8TD XDD I mam taki problem, ze na zimnym silniku pracuje strasznie nierowno i kopci a jak sie zagrzeje to jest OK. Świece są dobre, ale wg mnie grzeja sie troche za krotko Prosze o rady ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ninorno1 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 pod maska kolo akumulatora masz metalową obudowe ktora jak odkrecisz mozesz znales przekazniki tam szukaj moze jeden z nich jest uszkodzony , albo w kabinie od strony pasazera na wysokosci jego kostek masz klapke z bezpiecznikami a kolo niej jest zabudowany komputer w ktory na 80% obstawiam ze w nim jest problem. Skoro iskre na świecach masz to ja więcej niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrykxx Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Tylko, że do wymiany swiec wszystko było ok ) I jest dokładniej tak, że na zimnym nie spala na 4-ty wtrysk XD Z góry dzięki za odp. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.