vonadamski Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam!!! Kupiłem Tyrana z padniętymi a raczej opadniętymi wycieraczkami. Sądzę że chodzi o te piwoty z wieloklinem, gumą i kawałkiem plastiku. Pytanie brzmi czy można zamontować ten element od innego nissana? Czytałem na forum, że ktoś z was kombinował docinał gumę itd. ja niestety takiej smykałki nie mam a nie chciałbym od razu inwestować w cały mechanizm z jakiegoś dawcy. Z poważaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fizolow Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 witam,kup same trzpienie od kogos z alegro kto ma anglika.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonadamski Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam!!! Kupiłem "sworzeń" i po założeniu rewelka. Drugi tez jest z deka obluzowany ale dodałem podkładkę z tego zepsutego wymienionego i się ładnie usztywniło. Jedno mnie zastanawia. Kto w tym samochodzie projektował podszybie? Dostęp do mechanizmu wycieraczek jest strasznie kiepski. Z poważaniem vonadamski ------------------------------ + koledze byś postawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.