Gość golemik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witajcie. Szwankuje mi immobiliser, chciałem przeczyszczyć styki w kostce przy stacyjce. Znalazłem od dołu w osłonie kolumny kierownicy 2 śruby odkręciłem i ani drgnie. Są jeszcze dwa otwory - ale nie ma w nich śrub. Jak do tego się dobrać? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frostone.s Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witajcie. Szwankuje mi immobiliser, chciałem przeczyszczyć styki w kostce przy stacyjce. Znalazłem od dołu w osłonie kolumny kierownicy 2 śruby odkręciłem i ani drgnie. Są jeszcze dwa otwory - ale nie ma w nich śrub. Jak do tego się dobrać? Dzięki. Witaj. Obawiam się iż próba czyszczenia nic nie da. Przerobiłem to miesiąc temu a w konsekwencji szwankowania immobilizera trzeba było wymienić antenę immobilizera. Jest to czarna obwódka wokół kluczyka koszt wymiany 600 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THOMAS_PL Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witajcie. Szwankuje mi immobiliser, chciałem przeczyszczyć styki w kostce przy stacyjce. Znalazłem od dołu w osłonie kolumny kierownicy 2 śruby odkręciłem i ani drgnie. Są jeszcze dwa otwory - ale nie ma w nich śrub. Jak do tego się dobrać? Dzięki. kolego jak juz odkręciłeś te dwie śrubki to osłona górna z dolna trzyma sie tyko na zatrzaskach, jeden energiczny ruch i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.