Gość motylek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam, od kilku lat jestem posiadaczką nissana patrola 2,8 TD hiszpana.Jestem z Poznania i mam coraz większy problem z mechanikami, bo albo nie są kompetentni, albo wykorzystują to, że jestem faktycznie blondynką, ale nie potrzebuję tego auta żeby nim jeździć do kosmetyczki, tylko do pracy. Proszę podajcie mi namiary na jakieś warsztaty, które potraktują mnie poważnie, mam mocno wytrzepane zawieszenie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Może daleko ale ... Lubią blondynki Polecam www.karlowicz4x4.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motylek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 jak lubią to już ich wielki plus:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 www.gama4x4.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motylek Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dzieki bo mój hiszpan naprawdę potrzebuje konkretnego podejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrew4x4 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Cześć, mogę Ci polecić mojego mechanika robił mi Terrano, wymiana oleju, końcówki drązków itp., ale z tego co widziałem to Patroli robi najwięcej. www.bemot.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motylek Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 dzięki, tam już byłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolKatarzyna Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 napisz na wiktor00@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.