Gość jarekdud Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam. Kupiłem Tino i chciałbym wymienić gumki w kluczyku, ale boje się, że coś się stanie...pytanie, gdzie mogę odszukać pin do systemu nats...czy w aso na podstawie vinu, nr rejestracyjnego znajdę...czy w aso mogę wymienić kluczyk i pilota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skoczekx Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wymiana gumek nie spowoduje, że będziesz miał problem z NATS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BorderGuard Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dokładnie, możesz je wymieniać do woli. Nie będzie żądania kodu PIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Nawet jesli rozprogramuje Ci sie kluczyk mozesz zaprogramowac go samodzielnie. Instrukcja jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.