Gość KiL Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam jestem tu nowy i chciałbym przedstawić nissana 200SX więcej info pod tym linkiem http://autotuner.pl/content/view/94/9/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wykres może masz z hamowni ?? Ps. fajnie się nawet z tym oklejeniem prezentuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Szczerze powiedziawszy... Samochód przedstawia się jako "mocno doinwestowany" a ja tego doinwestowania nie widzę... A gdzie RB25 / 26 ? Bez tego to będzie mega doinwestowany lansowóz... Nie oszukujmy się mimo, że sam stargałem sobie S15... to platforma S jest platformą którą nie ma już co szukać za bardzo w drifcie na zachodzie, a chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie chce się ograniczać do polskiego pseudopodwórka... Ratowaniem platformy S... jest montaż szóstki... bo czwórka nawet najbardziej wysilona i wyżyłowana nie ma co próbować się z szóstką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr9292 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Gratuluje wozu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.