gre Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 jak w temacie wie ktoś gdzie dostać??poszukuje pilnie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 P I L N E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A szukałeś na allegro :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 tak szukałem , pisałem do nich maile etraz czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tylko kup takie co maja pierscienie centrujace. Te bez mozna sobie wsadzic... gdzie wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a jak mam pierscienie w felgach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie ma znaczenia... Przyklad: mo ojciec ma felgi (tez Team Dynamics ) z pierscieniami centrujacymi. Wszystko bylo ok. Kupil dystanse po 5mm na kolo, ktore nie mialy wlasnych pierscieni i bilo jakby kola niewywazone. Probowal wywazyc kilka razy i d*pa. Az w koncu zdjal dystanse i jak reka odjac bicie ustalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ale ja chce tylko na tył, czy to ma jakiś wpływ na bezpieczeństwo?? a jak nie to na co?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Spoko kupuj, do Ciebie to maks 10mm wyglad wypas i poprawią sie nieco wlasciwosci i pogorszy promień skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dokladnie... Tylko powaga Gre z tymi dystansami nie chce zebys mial potem jakies problemy ale z tego co wiem 10mm dystanse juz maja pierscienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi