Toshiba Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam. Kupiłem niedawno primere p11 z 1999 2,0 TD, jest dosc mułowata. Po przeczytaniu kilku temetów zrobiłem tak jak pisało, sprawdziłem napiecie na niebieskim kabelku z białym paskiem na wolnych obrotach pokazał 1,3 V wiec przepływka do wymiany. Po wymianie przepływki powinna być poprawa mocy czy dopiero trzeba jechać na zresetowanie kompa ? Jak narazie zadnego błędu nie wyswietla ale moze poprzedni wlasciciel podpiał do kompa i wylaczyl (o ile to mozliwe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 nic nie trzeba na kompa jechac. Zmieniasz i jazda od razu auto ozywa, nastepnym razem poczytaj a nie zasmiecasz forum, bylo tyle razy o tym mowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Możesz spróbować czyszczenia - jest preparat firmy CRC - air sensor cleaner - koszt około 20zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jak ma takie male napiecie to czyszczenie juz nie pomoze. U mnie bylo 1,43Vi tez nie pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 zamykam ...proszę szukać przyklejonych jest sporo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.