Gość dziorki Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam, Tak jak w temacie. Samochód jest nie dawno kupiony i drugi raz mi się to przydarzyło. Wsiadam dzisiaj rano do samochodu zapalam, samochód odpala za pierwszym razem. Pracuje około 10 sek, chociaż w ciągu tych kilku sek słychać, że obroty nie są takie jakie powinny być - silnik pracuje bardzo nierówno. Po praktycznie tej krótkiej chwili silnik gaśnie i już później nie odpala. Ostatnio miałem to samo około tygodnia temu przez co nie pojechałem autem rano do pracy, po powrocie auto zapaliło bez żadnych problemów. W czym może być problem. Myślałem na samym początku, że to immo, ale samochód w końcu przez cały tydzień później chodził bez zająknięcia. Proszę o pomoc. Silnik 1.8 Benzyna + Gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 jaki gaz masz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziorki Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 jaki gaz masz ... zwykly, nie sekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 zakręć butlę i zobacz czy dalej to samo na samym PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 krokowiec od gazu nie powinien przepuszczać znajdz węża co idzie od reduktora do mixera na nim będzie silniczek krokowy odkręc 2 śrubki i zobacz czy tłoczek jest czysty czy przypadkiem nie jest zaklejony do dołu a i przypadkiem w czasie odpalania on ci nie przechodzi na gaz i się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.