Gość babinkton Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 witam wszystkich klubowiczów kupiłem zestaw Trw. tarcze iklocki na przód do p11 140 km. i mam pytanie jak się ma sprawa z wymianą tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 aby założyć nowe trzeba zdjąć stare bo nie wiem w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 wsumie 6-7 śrubek odkręcasz tylko jarzmo z aparatem hamulcowym i ściagasz tarczę dajesz nowwą i z powrotem jako że klocki i tłoczek wytarte to trzeba odkręcić jeszcze aparat wcisnąć tłoczek wsadzić nowe klocki wsumie odkręcenie 4 +koło wsumie 20 min roboty na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Obstawiam, że jest to ładnie opisane (pewnie nawet z obrazkami) w "Sam naprawiam" do P11 Haynesa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość babinkton Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 0k.dzięki za info bo ktos pisał że trzeba odkręcać piastę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 0k.dzięki za info bo ktos pisał że trzeba odkręcać piastę : nie słuchaj głupot, dasz radę bez problemu, nie potrzebna żadna książka tylko ze 3 klucze i rozum zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.