devi Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Swoją drogą kurierzy zaczynają do mnie i dzisiaj przyjeżdżać - przed niecałą godzinką odwiedził mnie miły Pan z przesyłką z Włoch... Wielkość przesyłki mnie rozbawiła - zważywszy na zawartość, bo to co widzicie poniżej nieomal pływało w ścinkach pianki poliuretanowej w kartonie jaki pasowałby do mikrofalówki a co to za kółka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Zgaduje że zapinki do maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Zgaduje że zapinki do maski Dobrze gada, polać mu! Wcześnie poszedłem spać i o proszę bardzo... trzy i pół godziny snu i jestem na nogach... a o trzeciej nad ranem jadę do Poznania. Cóż - postanowiłem nie dać Wam usnąć i troszkę zateaserować ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Tsuiso jesteś zlośliwy z tym teasingiem Ale jak mniemam to celowe działanie ot człowiek w oczekiwaniu i niepewności czeka na kolejne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Tsuiso jesteś zlośliwy z tym teasingiem Ale jak mniemam to celowe działanie ot człowiek w oczekiwaniu i niepewności czeka na kolejne wieści Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majku Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak wygląda temat, bo żadnych aktualizacji nie ma, a sprawa bardzo mnie zaciekawiła. Jesteś kolego tsuiso.pl z Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi