Coobcio Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Elo Elo! Przypomniało mi się że mamy milego klubowisza, posiadacza Priemry P11 GT z kierą po prawej stronie przebywającego na stale w Angli. Może by udało nam się za jego pomocą sprowadzić pare takich kompletów do polski :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Kuba ty naciagaczu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Coobcio napisał: Elo Elo!Przypomniało mi się że mamy milego klubowisza, posiadacza Priemry P11 GT z kierą po prawej stronie przebywającego na stale w Angli. Może by udało nam się za jego pomocą sprowadzić pare takich kompletów do polski :?: Pisałbym się na takie "odbajerzone migacze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 o nawet znalazlem aukcje: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...277571&rd=1 Tylko nie wiem czy to jest cena za komplet czy za sztuke :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 mialem takie cudenka ale diwnym trfem zniknely na parkingu u elektryka terz znuuuff sa orange power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.