nissekx31 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam Czy ktoś z posiadaczy nowszej wersji X T31 mógły mi podać jakie jest ciśnienie dla opon 225/60 R 17 przy częściowym obciążeniu i przy pełnym obciążeniu. Założyłem nowe opony o takim właśnie rozmiarze a nie mam do tego ciśnień. Poprzednie jakie miałem to były 215/60 R17. Tak więc będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam No cóż ciśnienie zostawiłem takie jak w mniejszym rozmiarze Jednak opony 225/60 R 17 wyglądają wyśmienicie i tak też jeżdżą polecam Nokian ZG2! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 też takie założyłem w zeszłym roku, fabrycznie powinni takie rozmiary montować wyglądał by normalnie prowadzi się lepiej spalanie takie samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissekx31 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Jakie cisnienie utrzymujesz w oponach o tym rozmiarze? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak w instrukcji dla 215/65/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.