Gość zawa41 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 mam takie pytanko co się dzieje że nie mogę wrzucić biegu, czasami jest dobrze a czasami muszę użyć dużo siły. Przy biegu wstecznym słuchać zgrzyt. Jakie konsekwencje dłuższej jazdy??? Koszt naprawy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rapror1986 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 proponuje podciągnąć trochę linkę sprzęgła, może to pomoże. A według mnie to może docisk padać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zainteresowac sie poduszkami od skrzyni biegow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEGWAN Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 witam panowie ja mam peroblem z sprzengłem po wmianie valeo cieszko wchodzi 1 2 a wsteczny zgzyta jak temu zaradzic pline primera p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.