bugi Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, zrobiłem zdjęcie mojej skrzynki przekaźników jak na zdjęciu i w jednym miejscu jest po prostu wolna kostka (zaznaczone na zdjęciu) normalnie nie ma tam napięcia, pojawia się dopiero po przekręceniu stacyjki.. I moje pytanie: 1. Czy tam powinien być jakiś przekaźnik? jeśli tak to jaki? 2. Od czego w ogóle jest ta kostka (od czego idą do niej kable)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 masz tylną wycieraczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Aham czyli jako że mam sedana stoi to wolne.. dzieki dino , POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 jak nie masz wycieraczki to i przekaźnik nie potrzebny OK zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.