VQPower Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wysle ci jutro, dzis nawet mnie w domu nie bedzie :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 podaj jeszcze tylko rok produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 wielki wacu rok mojej maximy to 1996 a maile to: lift@wp.pl snigger@o2.pl z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ok dzis wysle na oba maile. mysle ze ok godz 23 badz 24 powinienes je miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 wielki wacu rok mojej maximy to 1996 a maile to: lift@wp.pl snigger@o2.pl z góry dzieki wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 wielkie dzieki WielkiWacu. doszło mam pytanie, a mianowicie czy te logo które masz "nismo" jest mozliwośc kupienia takiego gdzieś czy tylko to jest niezła zrobiona grafa?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 znalazlem taki obrazek na necie. przeszukalem kilkaset znaczkow nismo i nie ma takiego w sprzedazy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 szkoda ze nie mozna kupic bo znaczek wymiata jak znajdziesz kiedys w sprzedazy to daj namiary z miło checią sam zakupie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clon Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 mam wielki problem nie mam iskry podczas rozruchu gdy odpalam na zaciąg to pali coć nie równo pracuje ale zapłon jest ,zmieniłem akumlator,sprawdziłem czujniki halla 3sztuki maxia 3litrowa 6cylindrów nie mam schematów elektrycznych i nie wiem co dalej mogę sprawdzić pomocy co może być przyczyną braku zapłonu od rozrusznika, sprawdziłem masy dałem nowe już nie wiem co może jeszcze być ,a pozatym wskazówka od obrotomierza szaleje podczas kręcenia rosrusznikiem skacze na 3000 obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 mam wielki problem nie mam iskry podczas rozruchu gdy odpalam na zaciąg to pali coć nie równo pracuje ale zapłon jest ,zmieniłem akumlator,sprawdziłem czujniki halla 3sztuki maxia 3litrowa 6cylindrów nie mam schematów elektrycznych i nie wiem co dalej mogę sprawdzić pomocy co może być przyczyną braku zapłonu od rozrusznika, sprawdziłem masy dałem nowe już nie wiem co może jeszcze być ,a pozatym wskazówka od obrotomierza szaleje podczas kręcenia rosrusznikiem skacze na 3000 obrotów ktory rok przyjacielu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clon Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 jest to 1995rok 3litry maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clon Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 może masz jakiś pomysł co jeszcze mogę sprawdzić bo mnie skończły się pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clon Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 pisałem do ciebie na gg ale nie odpowiadasz moje gg 1361078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 pisałem do ciebie na gg ale nie odpowiadasz moje gg 1361078 sorki zostawilem kompa na chodzie. podaj mi swoj emai to ci podesle. sprawa jest taka, zacznij od najprostszych rzeczy. posprawdzaj czy wtyczki od cewek sa dobrze powpinane. Czy na wszystkich cylindrach nie masz iskry czy na wybranym tylko?? puzniej na zapalonym silniku odpinaj wtyczki od kazdej cewki pokoleji i sprawdzco sie dzieje. pozdro daj znac co sie dzieje. jutro bede dostepny na GG kolo 21 czasu polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clon Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 oto moj mail clon@poczta.onet.pl sprawdzałem pokoleji wszystkie świece nie ma iskry na żadnej wtyczki wszystkie sprawdzone czujniki halla i położwnia wałka sprawdzone teraz podczas jazdy potrafi zgasnąć i nawet na zaciąg nie chce zapalić po odczekaniu chwiki dopiero zapala,pompa paliwa pracuje wręcz zalewa jak nie ma iskrynie możliwe aby wszystkie cewki padły na raz a poza tym działają na popych już mi brak pomysłu przy okazji zajechałem rozrusznik szczęście że dostałem używany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUNTE Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 WIELKI WACU JA BYM PROSIŁ WSZYSTKIE SCHEMATY DO MAXIMY 92 3,0 V6 J30 MÓJ EMAIL KUNTE1@POCZTA.FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 WIELKI WACU JA BYM PROSIŁ WSZYSTKIE SCHEMATY DO MAXIMY 92 3,0 V6 J30 MÓJ EMAIL KUNTE1@POCZTA.FM niestety nie mam 92. wyslalem ci 93-94. moze bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja poproszę schematy do maximy A32 3,0V6 '95 USA z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja poproszę schematy do maximy A32 3,0V6 '95 USAz GÓRY DZIĘKUJĘ sprawdz poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Mam Wielkie dzięki :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skob3l Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam Jestem tu nowy i wy jesteście moją ostatnią deską ratunku:) Czy macie może schemat do MAXIMY '92 J30? Jeżeli tak to prosiłbym o jakikolwiek kontakt. Z góry dzięki:) [ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 21:42 ] Aha mój mail to skob3l@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam Jestem tu nowy i wy jesteście moją ostatnią deską ratunku:) Czy macie może schemat do MAXIMY '92 J30? Jeżeli tak to prosiłbym o jakikolwiek kontakt. Z góry dzięki:) [ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 21:42 ] Aha mój mail to skob3l@o2.pl jutro kolo poludnia bedziesz mial je na poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skob3l Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jutro kolo poludnia bedziesz mial je na poczcie Super WielkiWac jesteś naprawdę wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jutro kolo poludnia bedziesz mial je na poczcie Super WielkiWac jesteś naprawdę wielki doszlo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skob3l Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Doszło, a jakże. Jeszcze raz dzięki. Aha słuchaj a masz może coś w stylu książki sam naprawiam? wiesz o co mi chodzi coś w tym stylu: http://www.lideria.pl/sklep/szukaj_ser?tek...d=12B3BnApUeG5A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi