VQPower Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Doszło, a jakże. Jeszcze raz dzięki. Aha słuchaj a masz może coś w stylu książki sam naprawiam? wiesz o co mi chodzi coś w tym stylu:http://www.lideria.pl/sklep/szukaj_ser?tek...d=12B3BnApUeG5A jasne ze mam. tylko nie pros mnie abym ci skanowal chcesz moge ci ja kupic i wyslac poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skob3l Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Wielkiwac jak możesz to podaj mi cenę tej książki, bo rzeczywiście nie ma sensu jej skanować, bo tego jest za dużo pewnie. No to jak możesz to podaj mi cenę, a ja Ci wszystko później zwrócę. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 http://www.amazon.com/Nissan-Maxima-Automo...l/dp/1563924501 tu jest jedna nie pamietam ile dalem za swoja ale cos kolo 30$ powiedzmy ze kupie ci ta z linka plus wysylka lotnicza do PL ok 10$ to w sumie bedzie ok 33$ EDIT: zapomnialem doliczyc przesylke do mojej chaty 4$ w sumie bedzie 37$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skob3l Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Yyyy... WielkiWac nie zamawiaj mi tej książki, bo nie wydam 37$ na książkę, nie wiedziałem, że mieszkasz w Stanach. Ale dzięki za info, iż w ogóle takowa istnieje. Pozdro dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amelekb Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Czy moge tez prosic schematy na emaila amelekb@gazeta.pl nissan maxima 95 3.0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Czy moge tez prosic schematy na emaila amelekb@gazeta.pl nissan maxima 95 3.0l sprawdz poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikachu96 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam serdecznie czy ja moge tez prosic schematy do maximy ? 95 rocznik wersja europejska 2.0 manual . Rozmumiem ze sa w jezyku polskim ? bo w angielskim to posiadam ksiazke sewisowa ale wiadomo ze latwiej w naturaknym jezyku zatem bardzo prosze o przeslanie z gory dzieki pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 niestety ale sa po angielsku, czy dalej jestes zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krozbi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mam taki sam problem sygnał z czujnika koła zamachowego to istna sieczka autko z rozrusznika praktycznie nie pali na zaciąg od ręki. Było zdejmowane koło zamachowe,ale jest zamontowane w tym samym miejscu,zębatka do czujnika na całym obwodzie równo nacięta bez żadnych wyznaczników.Coś zakłóca pracę tego czujnika,zastanawiam się nad wymianą na nowy,chociaż test sterownika nie wykazuje żadnego błedu.Podgląd obrotów w cfzasie kręcenia rozrusznikiem bardzo dziwny raz 300rpm raz 100rpm różne wskazania. WACU jest szansa na schemat podłaczeń do tego czujnika Maxia A32 95r. 3.0 V6/europa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam taki sam problem sygnał z czujnika koła zamachowego to istna sieczkaautko z rozrusznika praktycznie nie pali na zaciąg od ręki. Było zdejmowane koło zamachowe,ale jest zamontowane w tym samym miejscu,zębatka do czujnika na całym obwodzie równo nacięta bez żadnych wyznaczników.Coś zakłóca pracę tego czujnika,zastanawiam się nad wymianą na nowy,chociaż test sterownika nie wykazuje żadnego błedu.Podgląd obrotów w cfzasie kręcenia rozrusznikiem bardzo dziwny raz 300rpm raz 100rpm różne wskazania. WACU jest szansa na schemat podłaczeń do tego czujnika Maxia A32 95r. 3.0 V6/europa/ sciagnij sobie serwisowke z tego tematu. tam jest bardzo dokladnie rozrysowany schemat jak ten czujnik dziala http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kjara Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam Proszę o schemat 94r maxima j30 3.0L Mój e mail wampek2@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam Proszę o schemat 94r maxima j30 3.0L Mój e mail wampek2@wp.pl. Pozdrawiam. mam wielka prosbe. przypomnij mi sie za jakies 10 dni. akurat komp w ktorym to w ktorym to wszystko trzymam padl mi tymczasowo i czekam na nowe pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kjara Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam proszę o przysłanie schematu j30 94r 3,0l pozdrawiam w nadchodzącym Nowym Roku. :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam Wacu! Poproszę o schematy do A32 3.0 1995 USA. Mój mail: oni_z_lublina@vp.pl Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam Wacu! Poproszę o schematy do A32 3.0 1995 USA. Mój mail: oni_z_lublina@vp.plZ góry dziękuję sprawdz poczte [ Dodano: Nie 30 Gru, 2007 22:47 ] Witam proszę o przysłanie schematu j30 94r 3,0l pozdrawiam w nadchodzącym Nowym Roku. :sylwester: podaj mi email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kjara Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam.Mój e-mail wampek2@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam.Mój e-mail wampek2@wp.pl poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STACHU Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 WielkiWac, Wielki Wacu czy moge prosić o schemat do maximy 3.0 95r wersja USA?bo już 4miesiąc stoi :029: POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Septern Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Moge tez prosic o wszystkie materialy dotyczace Nissana Maximy a32 nie mam z nia praktycznie problemow ale wyznaje zasade ze przy moim aucie robie sam ;] wiec gdyby nie odpukac cos sie stalo wole byc przygotowany no i planuje kupienie drugiej takiej samej lub modelu a 33 ;] e-mail losiek001@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wacu, jeśli będziesz wysyłał schemat do A32 to ja też poproszę Mail w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To ja bym tez poprosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja tez poproszę (a32 2.0 96r.) raffik77@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ponawiam prośbę o manual do A32. Ktokolwiek pomoże? A jeśli nie macie, to może ktoś będzie mógł mi podpowiedzieć jaka jest kolejność cylindrów w V6? Domyślam się, że w bankach: 1-2-3 4-5-6 Tylko 1 jest w banku od strony kabiny czy od czoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 1-3-5 2-4-6 1 jest w samym rogu od pasazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dzięki! Nie wiem czemu w swoim poście tak głupio ponumerowałem kolejność. Bo myślałem o takiej jak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi