Gość dosiateh Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 błagam plizzz czy masz moze schemat elektryki do maximy 3.0 QX???nie wiem co sie stalo, zona wrucila, zgasila i rano juz nie zapalil,iskra jest nieregularna ale silnik kreci normalnie i paliwo dochodzi, szukam jakiegos rozwiazania, wlasciwie to bym potrzebowal calej ksiazki ale narazie schemty by pomogly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima jawor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam!!!! mógłbym prosić o taki schemat??? pozdrawiam [ Dodano: Sob 10 Sty, 2009 13:44 ] Witam!!!! mógłbym prossić o taki schemat??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam!!!! mógłbym prosić o taki schemat??? pozdrawiam [ Dodano: Sob 10 Sty, 2009 13:44 ] Witam!!!! mógłbym prossić o taki schemat??? pozdrawiam podaj rok, model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima jawor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam!!! A32 98r 3.0 pozdrawiam Maxima Jawor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam!!! A32 98r 3.0 pozdrawiam Maxima Jawor i jeszcze email poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima jawor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 aj sorki lukaszpaczynski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiekwwl Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 witam mógł bym i ja poprosić Maxi A32 3.0 97 r 0512misiek@wp.pl dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima92 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 witam jak macie cos takiego to prosze o schematy i wszystkie materialy jakie macie do maximy j30 93rok z gory dzieki moj mail no1tomek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość minimax Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 witam wielki walcu potrzebuje schemat elektryczny od navary 2005 dokładnie przedni napęd nie załącza się sprawdziłem poziomy napięć, włącznik, i nic jeścli możesz to prześlij mi kkamil@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 witam wielki walcu potrzebuje schemat elektryczny od navary 2005 dokładnie przedni napęd nie załącza się sprawdziłem poziomy napięć, włącznik, i nic jeścli możesz to prześlij mi kkamil@wp.pl pozdrawiam Witaj, pierwsza sprawa to do kogo piszesz, bo tu nikogo o takim nicku nie ma, a jeżeli wyczytałeś coś wcześniej to nie przekręcaj, sprawa druga to temat dotyczy Maximy, Navara ma inny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 cześć, mam problem z moją A33 2.0 v6 2000 rok sączy mi się z zemeringu (uszczelniacza) od strony rozrządu i potrzebował bym jakieś schematy nie mogę dostać jeszcze kilku rzeczy jak spryskiwacz reflektorów, tuleje gumowo-metalowe belki wahacza tylnego. Problem polega na tym że nie mają niby katalogów a maxima jest z kwietnia 2000 r. za wszelką pomoc s góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zombie30 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 VQPower mogę prosić schemat do Maximy QX 1997 3.0 V6 zombie3013@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menel_Star Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Kto moze mi cos przesłac do A32 2.0 95? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cezar88 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 cześć, jeśli te schematy aktualne to i ja poproszę, maxima a32 3.0 1997r europa mail: strzelec_pol@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JarodaPL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak w temacie. dzis mam wolne, wiec mam czas poskanowac, wszystkich chetnych, prosze o kontakt Cześć, Jeśli byłbyś tak dobry, to poprosze o schemat do QX V6, 3.0 automat jaroda2008@wp.pl dzięki Cześć, Jeśli byłbyś tak dobry, to poprosze o schemat do QX V6, 3.0 automat jaroda2008@wp.pl dzięki Sorry, do amerykana A32 3.0 automat 1995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubsony Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Kupiłem a 32 2,0 dwa miechy temu(95 r) i narazie jest OK,ale jeśli ktoś by mógł przesłaść schematy to z góry dziękuje.Jedyny problem to elektryka fotela i anteny bubsony@gmail.com Edytowane 28 Grudnia 2011 przez bubsony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serox94 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 moge też dostać? sero-1994@o2.pl Maxima QX 3.0 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kadam Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jeśli jest to możliwe, to poproszę o schematy. adi.das@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper2906 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam! potrzebuje schematu podłączenia komputera ponieważ potrzebuje odnaleźć lini k-line(chyba tak się pisze) maxima A32, 2.0L 98r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_goral1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, jeśli jeszcze można prosić o schematy to bardzo byłbym wdzięczny/ a32 3.0 manual 97'piotr1goral1@gmail.com Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Piter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub123 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Witam, potrzebuję schematu elektrycznego to maximy z `95 3.0 manual. Wycieraczki nie działają, do kostki nie dochodzi prąd proszę podesłać tutaj: Paniczochy@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi