Gość attor Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Czy normalny jest w K12 fakt że jak chce się podnieść wysokość siedziska fotela kierowcy to unosi się tylko tylna część siedziska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czy normalny jest w K12 fakt że jak chce się podnieść wysokość siedziska fotela kierowcy to unosi się tylko tylna część siedziska? To raczej normalne . Ja też mam takie wrażenie . Ile razy łaziłem po salonach różnych marek to spotkałem się z takimi objawami. Jestem dość niski , podnosząc do góry fotel , to podnosi się siedzisko w tyle. Widoczność mam OK , ale trochę nie wygodnie Natomiast opuszczając fotel , przednia część siedziska idzie do góry ( jest wygodniej ) W wyższych modelach i lepszych wersjach samochodów , są fotele regulowane na wiele sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funio Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ja u mnie mam lepsza opcje jest to tylko w tych wersjach co ida dla kosmitow ,,,SAMO OPADA,,,fajne nie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.