Gość Marcin_GR Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 To pare slow o mojej almerce W tej chwili samochud ma 1-4 silnik i okolo 90 koni ma 200000 przebiegu jest to model 97. Ma tytanowa rure wydechowa Stoszkowy filtr powietrza i pare takich zeczy... Amortyzatory i sprezyny apex kid samochut mial opasc okolo 3 cm ale opad okolo 5 nakladki na pedaly momo i raczka bieguw skuzana momo Niedlugo zaloze tez chamulec reczny skuzany od almerki vzr Tak samochud wyglodal przed obnizeniem a tak po to jes moja rura wydechowa a to fotka z silnika Niedlugo zajdom zmiany optychne w moim samochodzie Taie jak: Przedni zderzak od gti z chalogenami. Spojler od gti ze stopem Progi boczne Autch Nakladka zdezaka tylniego Vzr(z wylotami powietrza) Maska sprzodu Vzr Nakladki na swiatla (male) Tylnie swiatla Vzr Przednie Swiatla Vzr (czarne) i kierunkowskazw do kompletu boczne kierunkowskazw przezroczyste (w tej chwili czekam tylko na przyjscie przednich swiatel z japoni i bede mial wszystko do kompletu.. Samochud biedzie mial terz nowy kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ciekawe jak Ci wyjdzie upiekszanie almery, bo z tym może być różnie brewek napewno bym nie zakładał na pierwszym zdjeciach chyba jeszcze bez zamontowanego zawieszenia?? no i szkoda, że to nie GTi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Wszystko ładnie pięknie, ale POPRAW PISOWNIE, AŻ WSTYD... Powodzenia w projekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_GR Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ciekawe jak Ci wyjdzie upiekszanie almery, bo z tym może być różnie brewek napewno bym nie zakładał na pierwszym zdjeciach chyba jeszcze bez zamontowanego zawieszenia?? no i szkoda, że to nie GTi pozdro z zamontowaniem wszystkiego nie ma zagnych problemuw bo wszystko jest z orginalne z japonskiego pulsara Vzr. Silnik moze to nie gti alle nieglugo bedzie cos oviele lepszego bo bedzie na nim napis neo vvl!!!! Wszystko ładnie pięknie, ale POPRAW PISOWNIE, AŻ WSTYD... Powodzenia w projekcie Sorrki za pisownie ale jak muwile mieszkam w grecji od 22 lat a mam 25 Nie mam stecznosci za bardzo z pisaniem po polsku wiec rozumiecie!! czesc wszystkim .. nie bylo mnie dugo ale dopiero teraz zdobylem dostep do internetu po przeprowadce... to jes moja almerka prawie po ukonczeniu Musze jeszcz mnienic felgi i zalorzyc ciemne szyby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.