Gość KOLARZ23 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 WITAM WSZYSTKICH I PYTANIE JAK W TEMACIE. WŁAŚNIE NABYLEM TINO ALE JEST NA ZIMOWYCH OPONACH I ZASTANAWIAM SIĘ JAKIE NA LATO, CO SĄDZICIE O YOKOHAMA C DRIVE 2, SZUKAM NOWYCH I FAJNIE JAK BĘDĄ CICHE W UŻYWANIU. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja właśnie kupiłem Gislavedy Sped 606 i jestem zaskoczony, są bardzo ciche, a i cena niewygórowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ciche sa Efficientgrip'y od Good Year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekjw77 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ja pomykam na Hankookach koreańskich juz drugi rok, i jestem zadowolony (R16 205/55)Są naprawdę ciche i to za jaką kasę i pewnie na jeszcze jeden sezon będą a później nie szkoda będzie wyrzucić. Więc wydaje mi się że szkoda kasy za napis. A yokohamki miałem kiedyś w seaciku super oponki ale strasznie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.