Gość czesiubobo Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 problem polega na tym że od pewnego czasu nie chce odpalić przy czym kręci normalnie i tak jakby na jeden gar chciał odpalić. Gdy zaciągnę go na lince po jakieś 200 metrach odpali i potem odpala nieraz przez miesiąc albo i dłużej.Podłączyłem pod kompa - odczyt- zanikanie zapłonu..... nie wiem gdzie " łapy " przyłożyć. Może ktoś pomoże mi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 na którym cylindrze?? moze coś z cewkami bo chyba masz pojedyncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czesiubobo Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 na którym cylindrze?? moze coś z cewkami bo chyba masz pojedyncze tak pojedyncze .nie wiem który cylinder.a czy wilgoć może mieć wpływ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 jak cewka na wykończeniu to jasne, ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 odczyt- zanikanie zapłonu podaj ? Podaj kod błędu i ewentualnie co jest napisane przy błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czesiubobo Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 jak cewka na wykończeniu to jasne, ze tak ale pierwszy raz gdy nie odpalił to było 2 lata temu, czy możliwe jest że cewka lub cewki do dzisiaj działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.