ace-mati Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie. Jak są mocowane emblematy na klapie bagażnika w Primerze P10??? Są przyklejane, czy może mocowane za pomocą bolców??? Zachciało mi się po prostu usunąć je z klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativesb Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Na taśmę dwustronna, ale ciężko ją potem oderwać, chyba najlepiej podgrzać, ja ścierałem najpierw rozpuszczalnikiem, a potem myjką z konkretnym ciśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ace-mati Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dzięki za informacje. Mam opalarkę więc z podgrzaniem nie będzie problemu, a i myjka się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.