Gość gadas Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 lUDZIE POMOCY,JUŻ STRACIŁEM NADZIEJE ŻE ZNAJDE GDZIEKOLWIEK PODNOŚNIK SZYBY DO N14 3D,SZUKAŁEM WSZĘDZIE GDZIE TYLKO MOŻNA I NIC,JEDEN GOŚĆ POWIEDZIAL"A WYDAWAŁOBY SIE ŻE TYPOWE AUTKO,HE,HE".zABIŁBY GO.POMOCY! DAJCIE ZNAĆ.DZIEKI ZA WSZYSTKIE INFORMACJE O ZNALEZIENIU TEGO DZIADOSTWA,SZYBA STOI NA DESCE DREWNIANEJ.CO TO FURMANKA,CZY CO.JUZ NIE MOGE. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 hej, sproboj napisac do: <nissanczesci@qdnet.pl>; ja troche dlugo oczekiwalem na odp. wiec uzbroj sie w cierpliwosc, no chyba, ze bedziesz mial wiecej szczescia maja na przyklad na pewno panel do sterowania opuszczaniem szyb, i inne pierdoly... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morbid Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 witaj taki podnośnik widziałem w ofercie wwwczesci.ambit.pl z bochni oczywiście używany(szukaj UKŁADY)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gadas Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 hej, sproboj napisac do: <nissanczesci@qdnet.pl>; ja troche dlugo oczekiwalem na odp. wiec uzbroj sie w cierpliwosc, no chyba, ze bedziesz mial wiecej szczescia maja na przyklad na pewno panel do sterowania opuszczaniem szyb, i inne pierdoly... powodzenia Dzieki za informacje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gadas Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 witaj taki podnośnik widziałem w ofercie wwwczesci.ambit.pl z bochni oczywiście używany(szukaj UKŁADY)pozdrawiam Dzieki za informacje,juz wyslalem zapytanie do ambit. zobacze z jakim rezultatem,to juz chyba ostatnia deska ratunku.W serwisie nissana zaspiewali 45o zl za ten mechanizm,rozbój w bialy dzien.Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.