Gość gelek79 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam, chcę założyć centralny na pilota, a mam centralny w zamku poprzez klucz, a nie wiem gdzie jest centralka, gdzie mam szukać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek26u Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam, chcę założyć centralny na pilota, a mam centralny w zamku poprzez klucz, a nie wiem gdzie jest centralka, gdzie mam szukać? Pozdrawiam tak jak w terrano 1 całość masz w tylnej klapie sterownik 4 śrubki i 4 dyble plastikowe uważaj by nie połamać plastiku podważ nożem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gelek79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, chcę założyć centralny na pilota, a mam centralny w zamku poprzez klucz, a nie wiem gdzie jest centralka, gdzie mam szukać? Pozdrawiam Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.