Gość anioł12 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam serdecznie! potrzebuję pomocy !! interesują mnie rozmiary 3 pasków klinowych jakie mam w mojej serence? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Paski Serena: 4pk810 alternator +PS 4pk910 alternator-PS 4pk825 klima 4pk825 wspomaganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anioł12 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ok.dziękuję ale co oznacza + - PS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ok.dziękuję ale co oznacza + - PS? Wspomaganie kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anioł12 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wspomaganie kierownicy. ok! teraz zatrybiłem dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.