Gość numerek70 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Moje magicjet się prawdopodobie rozsypały więc planuję zamontować Hany. Więc mam parę pytań. Jakie hany kupić?i gdzie najkorzystniej? Czy montować na listwie?czy pojedyńczo?wtedy muszę kupić jakiś rozdzielacz? Czy montować podgrzewanie ?i czy to może być taki podgrzewacz z allegro do valteków itp? W jakie filtry kupić?gdzieś czytałem że można dac nawet 2? Jestem po wstepnej rozmowie z "fachowcem" raczej skłania się do listwy, wtedy wężyki będą miały długośc 10-12 cm tak na oko, czy jednak montować je na jak najkrótszych wężykach pojedyńczo? Jeszcze jesli ktoś ma zamontowane hany w tym silnku mogłyby zrobić jakieś fotki jak wtryski zamontowane i w ktorym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Moje magicjet się prawdopodobie rozsypały więc planuję zamontować Hany. Więc mam parę pytań. Jakie hany kupić?i gdzie najkorzystniej? Czy montować na listwie?czy pojedyńczo?wtedy muszę kupić jakiś rozdzielacz? Czy montować podgrzewanie ?i czy to może być taki podgrzewacz z allegro do valteków itp? W jakie filtry kupić?gdzieś czytałem że można dac nawet 2? Jestem po wstepnej rozmowie z "fachowcem" raczej skłania się do listwy, wtedy wężyki będą miały długośc 10-12 cm tak na oko, czy jednak montować je na jak najkrótszych wężykach pojedyńczo? Jeszcze jesli ktoś ma zamontowane hany w tym silnku mogłyby zrobić jakieś fotki jak wtryski zamontowane i w ktorym miejscu. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/74505-stag200-na-stag300/ masz zdjęcia i jak mam zamontowane, żadnej listwy tylko pojedynczo do pojedynczych potrzebujesz jeszcze rozdzielacza romano za 18 zł, ni e potrzeba podgrzewacza, filtry to FL-03 czaja a FC to zależy jaki masz a i jeszcze HANA zielona powinna być OK jaki masz reduktor i czasy wtrysków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numerek70 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W temacie się troszkę pomyliłem.Silnik mam SR20DE a więć pytanie o czasy wtrysków chyba nie aktualne? Sterownik Kme G3 i reduktor Kme Silver.Czy rozdzielacz moze być ten sam co do Magicków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 1. a więć pytanie o czasy wtrysków chyba nie aktualne? 2. Sterownik Kme G3 i reduktor Kme Silver.Czy rozdzielacz moze być ten sam co do Magicków? ad1. zobacz w programie jakie są, nie modziłeś nic w silniku?? ad2. reduktor chyba nie da rady jaki rozdzielacz od MJ?? możesz każdy użyć, którym rozdzielisz gaz na 4 pojedyncze wtryski, nawet możesz zrobić samodzielnie z kawałka rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numerek70 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 140 koników a pewnie troszkę mniej, rozdzielacz który mam rozdzielał gaz na 4 pojedyńcze magicjety także powinnien byc ok? Czas ben/gaz 2,35/3,28.Co do wtrysków to na pewno zielone tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 140 koników a pewnie troszkę mniej, rozdzielacz który mam rozdzielał gaz na 4 pojedyńcze magicjety także powinnien byc ok? Czas ben/gaz 2,35/3,28.Co do wtrysków to na pewno zielone tak? będzie OK masz tabelę doboru, dodaj 25% do wartości i będzie gitt a chodzi o max czasy a nie na wolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numerek70 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jesli chodzi o max czasy to tego nie wiem niestety ale nic jutro na zakupy musze sie wybrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.