foorest1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam, Mam na oku taką premkę http://otomoto.pl/nissan-primera-C18156479.html Czy może ktoś oglądał ten samochód? Mam do krakowa około 400 km więc warto by był wiedziećcokolwiek o aucie Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 zastanawiający jest brak zamka w drzwiach kierowcy czyżby po niezłym strzale do tego jakoś dziwny odcień lakieru na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 I jeszcze mam pytanko co do skrzyni biegów. Czy ten automat jest awaryjny? Mam obecnie Maximę w automacie i od 5 lat zero kłopotów. W Premce też bym chciał trego uniknąć Jeśli ktoś widział to autko to proszę o opis jakoś z Mińska Maz. do Krakowa pociągiem na marne jechać to by trochę zabolało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.