Gość marekdaniel85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam. Znalazłem wpisy gdzie ten temat był juz poruszany ale nie doczytałem sie odpowiedzi . Czy ktoś próbował stosować tego "sprzętu" w postaci przyssawek itd do usuwania niewielkich wgnieceń ?Sam mam kilka takich i chciał bym sie ich pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam. Znalazłem wpisy gdzie ten temat był juz poruszany ale nie doczytałem sie odpowiedzi . Czy ktoś próbował stosować tego "sprzętu" w postaci przyssawek itd do usuwania niewielkich wgnieceń ?Sam mam kilka takich i chciał bym sie ich pozbyć. zerknij tutaj jak zrobic to profi: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75084-usuwanie-wgniecen-technologia-pdr/ natomiast co do przyssawek - ciut wyciagnałem w Zony aucie - ale bez rewelacji - na "szczescie" przyrysowała bok poźniej i zrobił to juz profi blacharz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.