Gość jack71 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam szanownych kolegów,podrzuci ktoś czy możliwe jest przełożenie skrzyni z p11 2.0 do p10 2.0 92r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam tak jest mozliwe przekładka z P11 do P10 ale w P11 jest inne sprzęgło jeśli masz P10 2.0 SR20Di to musisz kupić sprzegło jeszcze kompletne a jeśli DE to nie musisz pozdrawiam i powodzenia w przekładce ja zmieniłem i hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack71 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za odp.mam SR20 Di ale dopiero co wymieniałem sprzęgło to chyba będę musiał poszukać innej skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 różnica chyba w bolcach na obudowach śruby ok ... no i P11 ma montowaną skrzynie od góry a my w P10 od frontu ale produceńci pomyśleli o krajach 3 świata i zrobili odlew z frątu wiec zakręcasz ok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.