Gość elcoruso Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Od jakiegoś czasu, a w szczegolności teraz podczas upałów zauważyłem, ze słabo dmucha mi nawiew. Wydaje mie sie jakby cos tam bylo zapchane, dopiero na 4 stopniu czuc podmuch nawiewu. To samo jeszt przy wlaczonej klimatyzacji, kiedyś wystarczyla mi na trasie klima ustawiona na drugim stopniu i bylo ok, teraz na 3. Moze mi ktoś poradzi co to moze być ewentualnie jak sie tam zabrac do rozbiurki deski??? Dzieki z gory za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 mialem tak w jenym saniaczu gdy odczemila sie rura od dmuchawy(niewiem jak to fachowo nazwac)dmuchalo ale wiekszosc dmuchanego powietrza uciekalo gdzies w deske rozdzielcza i podloge. rure przyczepilem i byl git musisz sprawdzic cala ta ,,instalacjie'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 A kiedy wymieniałeś filtr przeciwpyłkowy? U mnie nawiew był co najwyżej średnio efektywny, a po wymianie filtra urywa łeb pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Własnie przydałobysię go objrzeć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 A kiedy wymieniałeś filtr przeciwpyłkowy? No wlasnie tez o nim pomyslalem, napewno nie byl wymieniany odkad ja mam almere, tzn. od 2,5 roku :oops: Wogole ile taki filtr kosztuje circa??? I czy samemu można bedzie wymienić, bo nie mam zamiaru placic w serwisie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Filtr jest do kupienia np. w ASO za jakiś 40-50 zł. Przynajmniej tyle kosztował do Primery ojca. Wymiana jest w almerkach stosunkowo prosta. Wyjmujesz schowek przed pasażerem, a natępnie wyciągasz taką małą osłonkę. Chyba nawet coś jest na niej napisane. Potem wyciągasz filtr, dajesz nowy i czas na składanie. Max. 10 minut wolnego czasu na to potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 No to spoko, nie bedzie źle, jutro podjade kupić ten filtr. Jade za tydzień na wakacje i troche mnie przypyliło z tym filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Filterek kupilem, zaplacilem 60 zeta, nawet nie wiedzialem, ze to takie duże :shock: W czwartek montaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja u siebie tylko wyczepałem w wakacje w podrózy i była róznica taka ze szok :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a ja go wywaliłem całkowicie bo u nas wołali 100zł,stwierdziłem że to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a ja go wywaliłem całkowicie bo u nas wołali 100zł,stwierdziłem że to za dużo. w n15 u siebie nie mam i czasami pluje nasionkami z drzew :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 W ASO Nissana zawołali 79 zł zaznaczając, ze to promocja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi