Gość Kurpik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam , mam x traila t31 i kupilem oryginalne relingi z halogenami chcialbym sie dowiedziec jak podlaczyc halogeny i do ktorego zrodla a dokladnie skad pobrac prad bo chcialbym je sam zamontowac a ze nie jestem elektrykiem dlatego pytam i mam z tym duzy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras_DGL Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam Kolego możesz dać jakies namiary gdzie to kupiłeś i czy już zamontowałeś. Ktoś wogóle z forumowiczów podjął temat montaży takich relingów do T31? Pozdro Maras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam.Zaupiłem niedawno T30. Zauważyłem że końcowa część relingów dachowych (pietnasto centymetrowe zakończenie) jest luźne z obydwóch stron. Okazało się że nie jest przykręcone. Czy ktoś wie może, żeby dokręcić te wykończenia wystarczy tylko zdemontować tylne lampy czy trzeba ściągać plastikowe boczki w bagażniku.Proszę o instrukcje.Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 U mnie też jest to luźne. Jeżdzę po różnym terenie z różnymi prędkościami i się trzyma:) A relingi z halogenami są super, ale cena zaporowa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Tak tylko u mnie bez problemu można te końcówki zdjąć bo nakrętka trzymająca jest wykręcona z obydwóch stron. Wystarczy że ktoś chwyci i po końcówkach albo same wypadną. Za wczasu chciałbym je dokręcić. Wystarczy nakrętka 10 tylko jak dam się dostać?W sobotę spróbuje zdjąć tylne klosze może tam jest gdzieś dojście. Może ktoś już próbował? Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heckler1 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kloszy nie ściągaj, z pod nich nie ma dostępu. Ostatnio wymieniałem żarówkę, ściągałem klosze i żadnego dojścia do relingów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witaj Nie wiem czy na coś sie to przyda... ale może relingi_1.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dziękuje kolego za informacje. Klosze zostawie w spokoju tylko jak się teraz zabrać do plastikowej tapicerki w bagażniku?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.