mucka38 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zakupiłem autko używane 2007\08 rok , i mam pytanie jesli chodzi o odczyt temp. silnika - jesli silnik osiągnie optymalną temp. czyli ok 90 stopni , to ile kreseczek powinno znajdowac sie na wyswietlaczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zakupiłem autko używane 2007\08 rok , i mam pytanie jesli chodzi o odczyt temp. silnika - jesli silnik osiągnie optymalną temp. czyli ok 90 stopni , to ile kreseczek powinno znajdowac sie na wyswietlaczu ? Kreseczki powinny zapełniać dolną połowę skali, przeliczę wieczorem ile dokładnie ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kreseczki powinny zapełniać dolną połowę skali, przeliczę wieczorem ile dokładnie ich jest. moze to pomoze - co prawda benz - ale w dieselku jest tak samo pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzis przeliczyłem , po wjechaniu do garażu kreseczek było szesc . Raczej jest ok. , tylko powinna byc moim zdaniem jakas skala , przynajmniej "0" , "60" i "90" mamy w takim momencie punkt odniesienia , a tak trzeba szukac i pytac , dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.