Coobcio Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zamów u waca z USA taniej wyjdzie i dojdą 3 konie no posłuchaj sie mnie będize dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Beda chyba z tym schody, bo Wac juz szukal ale nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Beda chyba z tym schody, bo Wac juz szukal ale nie ma... szukam w dalszym ciegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No wreszcie (chyba) happy end I dowod na to ze w sieci nie ma rzeczy niemozliwych. Po wykonaniu z 70 telefonow na terenie Warszawy i okolic oraz reszty kraju szanse na znalezienie mojego kola pasowego w rozsadnym czasie byly zerowe, coz, nieco podlamany zaczalem systematyczne poszukiwania via google...No i voila Znalazlem goscia w Bialystoku ktory sprzedaje uzywki do Maxim... Dzwonie do niego juz z dafaultowo przewidywana opcja "Nie" a tu niespodzianka, gościo mowi ze ma cos takiego, no to sie wladowalem w szok i potwierdzam jeszcze pare razy czy mowimy o tym samym... No wiec po upewnieniu sie ze zeznania nam sie zgadzaja poprosilem o wyslanie kurierem tego koła do mnie... Najlepsze na koniec... Cena jaka zapłaciłem to 200 pln. Przewidywana przez wlascicieli szrotow w Wawie i Katowicach - 600 pln, za niezbyt dobry stan nawet... Jak widac dysproporcje sa bardzo znaczace... Tak wiec juz jutro jestem zmotoryzowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no to zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a tak przy okazji to zapodaj jakies fotosy rozwalonego kolka, sam jestem ciekaw jak to wyglada :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no to zajebioza To sformulowanie dokladnie oddaje moj stan ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no to zajebioza To sformulowanie dokladnie oddaje moj stan ducha jeszcze troche i zaczniesz sie unosic w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie...zapobiegawczo przykułem się do kaloryfera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie...zapobiegawczo przykułem się do kaloryfera.... aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 No pięknie kur.. pięknie Już wreszcie jeżdzę Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nareszcie. nie ma problemow z missfire?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie ma A oto zdjecia feralnego kolka, ktore sie rozsypalo Jak widzicie, jest to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 o qwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Smiesznie,co nie ? Troszke mi zadrapalo filtr oleju kiedy sie rozpadło Ale poza tym wiekszych obrazen brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja pierdykam, dobrze ze w kosmos nie wystrzelil :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 W kosmos nie mogłem, brak hermetycznej kabiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi