Gość mlodykulka Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam. Zakupiłem w Niemczech samochód Primera P11.144 Mam problem z oryginalnym radiem Blaupunkt.. Nie posiadam do samochodu ksiązki serwisowej ani kodu do radia. Samochód dość długo stał z wyładowanym akumulatorem i gdy go odpaliłem i włączyłem radio na wyświetlaczu pojawił się napis Wait a po chwili secure. Nawet nie mam możliwości wpisania kodu... Kiedy mam go wpisać? I jak mam to radio rozkodować? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 radio zmienione, nie wpisuje się kodu tylko jest podpięte pod NATS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodykulka Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 radio zmienione, nie wpisuje się kodu tylko jest podpięte pod NATS-a Jakie jest tego rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 dać do rozkodowania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodykulka Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Orientujesz się może jaki przedział cenowy to obejmuje? Oraz gdzie to można zrobić? Tylko ASO NISSAN czy także gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 nie ASO tylko tam gdzie naprawiają radia, zazwyczaj mają programy do rozkodowywania, a przedział cenowy jest zależny od właściciela ale od 50 do 100złociszy powinno styknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 kod to pewnie 4466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 o właśnie coś mi świtało, że ktoś rozkodowywał radio ciekawe czy uniwersalny ten kod, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak tylko NATSa trzeba zdjąć w jakimś audio serwisie i bedzie ok DINO ale podświetlenie radia i tak mi nie działa, lampki sprawne Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Jummbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 DINO ale podświetlenie radia i tak mi nie działa, lampki sprawne podświetlenie zapala się po włączeniu świateł, sprawdź we wtyczkach czy idzie wtedy (+) do podświetlenia, bo może tu tkwi jakiś błąd, a sterowanie nawiewów podświetla się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 muszę sprawdzić (+) we wtyczce chyba pomarańczowy, a nawiewy tak świecą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 czyli poszukaj kabla połączonego z nawiewami, tylko te które zapalają się po przekręceniu świateł, bo podświetlenie "oczka" jest cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 czyli poszukaj kabla połączonego z nawiewami, tylko te które zapalają się po przekręceniu świateł, bo podświetlenie "oczka" jest cały czas U mnie jest "automat" i zaraz po uruchomieniu silnika światła juz świecą - muszę odszukać i unicestwić to urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 to przekręć przełącznik i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi