krajesiak Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wziąłem się za regenerację magla w swojej primerce bo był lekki wyciek i potrzebuje wiedzieć ile płynu mieści się w układzie wspomagania bo muszę go kupić, posiada ktoś takie informacje? Wiem, że to dexron III bo jest czerwony. Jakby ktoś potrzebował zregenerować magiel (z wysyłką) to mogę polecić dobry i tani warsztat, polecany przez innych mechaników (Białystok) - regeneracja trwa kilka godzin. Silnik:Qg18DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Z włożeniem i wyjęciem i w zależności od tego co jest uszkodzone mówił od 400zl-600zl (600zl rozjechana totalnie). Jeśli wyślesz mu kurierem oczywiście taniej, ale nie chodziło mi tu raczej o reklamę zakładu a o informację ile musze kupić do niej płynu Maglownica zregenerowana - koszt 200zł (miałem wyciek) Dla wiadomości jakby ktoś robił to samo - do układu wspomagania starczy 1 litr płynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 prosze o kontakt do tego zakladu, u mnie tez pojawil sie wyciek w maglownicy... prosze o kontakt yanik3@wp.pl pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wez wklej tuy namiar wrazie W kto bedzie chcial skorzysta a kto nie ten nie poc o kazdyy ma pózniej szukac i truc dupsko o adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.