Gość OQP Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam, uszkodzono mi antenę w Maximie A32 i jak do tej pory nie mogę nigdzie znaleźć używki w rozsądnej cenie. Jeżeli ktoś ma taką na sprzedaż chętnie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam, uszkodzono mi antenę w Maximie A32 i jak do tej pory nie mogę nigdzie znaleźć używki w rozsądnej cenie. Jeżeli ktoś ma taką na sprzedaż chętnie kupię. W ASO można nabyć sam bat, coś koło 120-pln kiedyś płaciłem do J30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OQP Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W ASO sam bagnet kosztuje 270 pln:) i to trzeba czekać 2 tyg bo w Polsce nie ma. Szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.