Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

gdzie jest modul poduszek p12

sebastiano

Rekomendowane odpowiedzi

Zdemontuj plastikową osłonę z mieszkiem dźwigni zmiany biegów i uchwyt na kubki ew. jeżeli masz w tym miejscu uchwyt na telefon to powinieneś go zobaczyć. Aby się do niego dostać w celu wymiany czy naprawy musisz zdemontować cały tunel ze schowkiem, o ile pamiętam nad nim jest sporo przewodów ale nie ma z tym żadnej gimnastyki.

Pozdrawiam

Witam ponownie. Właśnie zabrałem się za rozbieranie całego tunelu znalazłem dwie śruby z przodu dwie z tyłu ale jakoś nie mogę dac sobie rady z tym plastikiem koło drążka zmiany biegów. Czy muszę go jakoś podważyc ?? Bo nie chcę szarpac na siłę żeby czegoś nie popsuc. I jak zdemontowac uchwyt na kubki?? Czy te cztery śruby to wszystko?? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Tak jest cztery śrubki to wszystko , reszta na zatrzaskach. Uchwyt na kubki też na zatrzaskach, plastik wokół dźwigni zmiany biegów też(palce przez mieszek pod spód i do góry) podobnie hamulec ręczny, delikatnie żeby nie powyłamywać zatrzasków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...