PrimeraP1203 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 mnie się zapalał dolałem płyn do czyszczenia wtryskiwaczy 14zł na bak i zgasła Cześć, podbijam temat. U mnie Nissan primera P12 (1,8) LPG. Pół roku temu wymienione 2 sondy + przepływomierz (wszystko BOSCH). tydzień temu problem check engine powrócił, po skasowaniu błędu u diagnosty problem pojawia się znowu. Mniej więcej raz na 2 dni. Czy to możliwe,że sonda przepaliła się znowu? Czy ktoś z was miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraz44 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Niedawno miałem problem, osobno opisywany p0438. Domyślam się, że chodzi o sondę, ale jak do tej pory po wykasowaniu błędu się nie pojawił. Przejechałem około 70 km na krótkich trasach. Nie wymieniałem niczego czekam na porady Kolegów . Niedawno miałem problem, osobno opisywany p0438. Domyślam się, że chodzi o sondę, ale jak do tej pory po wykasowaniu błędu się nie pojawił. Przejechałem około 70 km na krótkich trasach. Nie wymieniałem niczego czekam na porady Kolegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimeraP1203 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Niedawno miałem problem, osobno opisywany p0438. Domyślam się, że chodzi o sondę, ale jak do tej pory po wykasowaniu błędu się nie pojawił. Przejechałem około 70 km na krótkich trasach. Nie wymieniałem niczego czekam na porady Kolegów . Niedawno miałem problem, osobno opisywany p0438. Domyślam się, że chodzi o sondę, ale jak do tej pory po wykasowaniu błędu się nie pojawił. Przejechałem około 70 km na krótkich trasach. Nie wymieniałem niczego czekam na porady Kolegów . a jak spalanie, w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraz44 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 w normie przy włączonej klimie 10,5l lpg (średnio) zobaczę jak będzie wyglądało na dłuższej trasie... w śr jadę nad morze porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi