emre Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam, możecie polecić jakis dobry śreodek / płyn do czyszczenia wtrysków? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam.Podobno z rodziny STP są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja co pare zbiorników wlewam właśnie STP i żadnego dymienia ni nic takiego. podobno też xeramic czy jakoś tak są niezłe, ale ich nieznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Do czyszczenia wtrysków najlepsze jest zatankowanie V-POWER na Shellu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 polecam stp 2 auta odmuliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wlewam całą butelke do baku? bak powinien byc pełny pod korek? czy nie musi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kurde, człowiek całe życie się uczy. Nie wiedziałem, że takie dodatki stosuje się też w silnikach benzynowych. Rzeczywiście daje to odczuwalny efekt? Producent tego STP bardzo dużo obiecuje - dynamika, spalanie, rozruch, bieg jałowy... Ktoś stosuje regularnie i może potwierdzić efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja kupiłem przymulony samochód jak pontiac sun bird taki silnik gm 8v 2.0 litra i mu dużo pomogło a drugie to było GA16 115 KM zalewa sie na pełny bak zresztą piszą tam proporcje zawsze jakieś osady wypłucze co do cen to stp w chicago kosztuje 2 dolary w sklepie motoryzacyjnym 3 a unas jak zwykle 2x drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tak jak czytałem opis, to STP to jest paliwo lotnicze NASA już prawie nie lata, może dlatego mają tak tanio, zostało im sporo i wyprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 tak czy inaczej wbrew twojej teori auto chodziło tak jakby słabiej na takiej dolewce ale potem na czystym zbiorniku było dużo lepiej i na wolnych i na wysokich zabijało muła .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ja też lałem ten dodatek stp do wtryskiwaczy do diesla. Jak zmieniałem olej to kupiłem własnie tej firmy regenerator silników diesla.Jest też podobnie jak do wtrysków buteleczka.Tylko bardziej gęstsza.Wlewa sie do oleju i czyści komore silnika.Może nie odczułem zmiany.Ale skoro w miare ten do wtrysków ma dobre opinie to kupiłem ten .Kosztował 35 zł. Byłem na stronie stp i maja dużo dodatków do czyszczenia silników czy ukł paliwowych. Może też teraz kupie ten do wtrysków długo nie miałem.A stosuje sie niby butelke na 5000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi