Gość morbid Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 witam,szukałem kilka części do mojego nissana i znalazłem na złomowisku w bochni www.czesci.ambit.pl:wink: ceny dobre więc 1 sirpnia ruszam w trasę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie można wyświetlić strony :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie można wyświetlić strony :? Wystarczy usunąć nawias, który jest w linku. A tu poprawny adres: www.czesci.ambit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 no tak, nie zauważyłem :oops: dzieki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.